Thursday, June 16, 2011

Saya Seorang Desingner ker????

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.... (^^)
sudah lama tak mengupdate blog... kerana dunia saya selama 2 bulan ini amatlah busy dengan tugasan kerja yang telah diberikan kpd saya...

setelah selesai menuntut ilmu di UKM dan berhempas pulas utk menamatkan pengajian disana, Alhamdulillah dan Syukur diucapkan kepada yang Maha Esa kerana memberi saya peluang menimba ilmu dan mencapai impian ibu bapa yang mahu melihat anaknya berjaya dalam pelajaran..

sambung semula.... setelah itu, saya menerima undangan berkerja di Al-Azhar Media Interprise bagi melaksanakan projek membuat buku teks sekoalah agama.. dan bermula lah kehidupan baru saya selama 2 bulan di Seremban Negeri 9... dan pada minggu depan, tugas saya telah selesai... saya berharap dalam usaha saya membuat buku teks sekolah agama ini, dapat lah saya Rahmat dan Kasih-SayangNya yang berterusan dalam membantu anak2 bangsa untuk belajar agama Islam....

Antara contoh2 yang saya telah siapakan buku teks tersebut.... (^^)





itulah antara contohnya... okey x??? tue la saya cakap.... adakah saya seorang desingner??? hahaa... saya sangatlah amatur dalam menyiapkan buku ini... x pro langsung... hehe...

apa2 pun kepada bos saya ustaz khairi dan ustaz nazri... terima kasih kerana memberikan peluang dan sekali gus dapat belajar mengenai dunia designer dan percetakan buku... terima kasih banyak2...

tue jelah post saya sebelum solat jumaat ini.... hehehe....
yg sudi membaca, terima kasih...
Luv Allah swt dan Rasulullah saw.... :)
salam.

4 comments:

  1. haahaha.. timba pengalaman der... :)

    ReplyDelete
  2. Waaa...wt buku teks...best2....:D

    ReplyDelete
  3. hye mya.... hehehe.... tu la.. best gak.. tpi sgt penat.. xde masa nak enjoy.. haha

    ReplyDelete